Aanmelden

Alvast bedankt voor het aanmelden van jouw team. Let even op de volgende opmerkingen;

 1. Geef per team goed aan in welke categorie ze spelen zodat ze in de juiste poul starten. De finalisten spelen uiteindelijk tegen elkaar.
 2. De inschrijving is pas definitief na betaling.
 3. Je ontvangt van ons ter bevestiging een email met het totaalbedrag per inschrijving.
 4. De betaling voor deelname dient in zijn geheel voor 7 december voldaan te zijn. Deelname-kosten dienen overgemaakt te worden op rekeningnummer: NL23RABO0149206496 (BIC: RABONL2U) t.n.v. RKSV De Ster o.v.v. Hallenmasters + de naam van het hieronder in te schrijven team.
  Indien je na 7 december nog een team inschrijft dient te betaling direct voldaan te worden om zeker te zijn van de inschrijving.
 5. Graag voor elke team-klasse een apart formulier gebruiken.
 6. Kijk eventueel in het Toernooi Schema om een compleet overzicht te krijgen van de speeltijden.
 7. Correspondentie omtrent de Hallenmasters kun je richten aan het Hallenmasters team of via het contactformulier.
 8. Het toernooiprogramma komt in een printbare versie online te staan. Wij proberen dit minimaal één week voor aanvang van het toernoooi online te hebben. Raadpleeg daarom voor aanvang nogmaals deze website. Hier tref je sowieso het laatste nieuws.
 9. Het reglement staat online en er wordt een linkje per e-mail meteen na inschrijving naar de opgegeven contactpersoon verzonden. Laatste wijzigingen voorbehouden. Het reglement dat op de toernooidag bij het wedstrijdsecretariaat ter inzage ligt is leidend.
 10. Neem altijd de bevestigings e-mail mee naar het toernooi als bewijs van inschrijving en betaling!
 11. Let op: Het is niet mogelijk om on-line in te schrijven voor het 'senioren xxlaag', 'Walking Footbal' en 'bedrijven' toernooi. Voor vragen/opmerkingen/meedoen specifiek m.b.t. deze toernooien kun je contact opnemen met het Hallenmasters team of via het contactformulier.
 12. Jouw gegevens worden via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. Wij gebruiken de door jou verstrekte persoonsgegevens alleen om jou te voorzien van de aangevraagde informatie en de eventuele daaruit voortkomende dienstverlening. Zie onze disclaimer voor meer informatie.

 

Rademakers parket

Hallenmasters on fire - best indoor boarding football